Ga naar de inhoud
Home » Blog » Ontdek Disneyland Paris

Ontdek Disneyland Paris

Ontdek Disneyland Paris

Ontdek de leukste activiteiten voor jouw reis naar Disneyland Paris

Als je voor het eerst naar Disneyland Parijs gaat, zijn er tal van geweldige dingen om te beleven. Hier zijn vijf hoogtepunten om naar uit te kijken:

  1. Bezoek de iconische kastelen: Disneyland Paris heeft twee prachtige kastelen die zeker een bezoek waard zijn. Het kasteel van Doornroosje in het Disneyland Park en het Beest’s Kasteel in het Walt Disney Studios Park zijn niet alleen indrukwekkende bouwwerken, maar ook het kloppende hart van de magie in de parken.
  2. Geniet van de rides en attracties: Disneyland Paris biedt een breed scala aan attracties voor alle leeftijden. Van spannende achtbanen zoals Space Mountain tot klassieke dark rides zoals Pirates of the Caribbean, er is voor elk wat wils. Gebruik de FastPass-optie om de wachttijden te minimaliseren.
  3. Ontmoet de personages: Maak tijd vrij om je favoriete Disney-personages te ontmoeten. Ze zijn te vinden op verschillende locaties in het park en staan klaar voor foto’s en handtekeningen. Vergeet niet om een handtekeningenboekje mee te nemen voor een leuk aandenken.
  4. Bekijk de parades en shows: Disneyland Paris biedt indrukwekkende parades en live-entertainment. De avondshow Disney Illuminations bij het kasteel is een hoogtepunt, en de dagelijkse parades, zoals Disney Stars on Parade, zijn kleurrijk en vermakelijk.
  5. Lekker eten: De eetmogelijkheden in Disneyland zijn divers en heerlijk. Probeer eens een van de themarestaurants in het park en geniet van lekkernijen zoals Mickey-wafels, churros en suikerspinnen.

Dit zijn slechts enkele van de vele geweldige dingen om te doen in Disneyland Parijs. Vergeet niet om de tijd te nemen om te verkennen, de sfeer op te snuiven en de magie van het park volledig te ervaren.