Ga naar de inhoud
Home » Blog » Met het vliegtuig naar Düsseldorf

Met het vliegtuig naar Düsseldorf

Met het vliegtuig naar Düsseldorf

Ontdek alles over jouw vliegreis naar Düsseldorf

Stap in het vliegtuig en ontdek Düsseldorf! Bezoek de stad tijdens een citytrip of gebruik het als startpunt voor een rondreis door Duitsland. Wij helpen je een handje en zetten de belangrijkste informatie over een vliegreis naar Düsseldorf voor je op een rijtje. Hoeveel kost een ticket gemiddeld, hoelang ben je onderweg en hoeveel CO2-uitstoot geeft jouw vliegreis? Zijn er directe vluchten en met welke luchtvaartmaatschappij ga je dan? Ben je benieuwd, lees dan vooral verder.

Prijs, reistijd en CO2-uitstoot

Als je met het vliegtuig naar Düsseldorf reist, ben je vanaf Amsterdam binnen 45 minuten in Düsseldorf. Vanaf Schiphol zijn er dagelijks verschillende directe vluchten. De prijs van een vliegreis naar Düsseldorf begint vanaf €189. Met een enkele vlucht van Schiphol naar Düsseldorf is de CO2-uitstoot 59 kg CO2.

VertrekBestemmingPrijsReistijdUitstoot
Schiphol AirportDüsseldorf Airport€1890:45 uur59 kg CO2
Amsterdam Centraal StationDüsseldorf Hauptbahnhof€202:10 uur2 kg CO2
* Enkele reis

 Lees dit artikel voor een vergelijking tussen een treinreis en vliegreis naar Düsseldorf
 Lees hier alles wat je wil weten als je met de trein naar Düsseldorf reist

Luchtvaartmaatschappijen

Vanuit Nederland vliegt één luchtvaartmaatschappij naar Düsseldorf, namelijk KLM. KLM vliegt vijf keer per dag rechtstreeks naar Düsseldorf zonder tussenstop.

Luchthavens in Nederland

Vanuit Nederland kun je alleen vanaf Schiphol naar Düsseldorf vliegen. Vanaf Rotterdam The Hague Airport, Eindhoven Airport en Maastricht Aachen Airport zijn er geen vluchten naar Düsseldorf.

Luchthavens van Düsseldorf

Düsseldorf heeft één internationale luchthavens. Als je naar Düsseldorf vliegt, land je op de luchthaven Düsseldorf Airport. Deze luchthaven ligt op ongeveer 10km afstand van het centrum. Met een taxi of auto ben je in het centrum in ongeveer 15 minuten rijden. Met het openbaar vervoer ben je in ongeveer 25 minuten in het centrum.

Ben je benieuwd hoe we de CO2-uitstoot berekenen, de snelste route bepalen of andere cijfers op deze pagina tot stand komen? Dit leggen we allemaal uit op deze pagina. We doen ons best om alle cijfers up-to-date te houden. Klopt er iets niet? Dan kun je ons dat laten weten door een berichtje te sturen.