Ga naar de inhoud

Nice

Alles wat je wil weten over jouw reis naar Nice

Trein Reistijd vanaf 9:50 uur
Ticketprijs vanaf €83
Uitstoot vanaf 24 kg CO2
Vliegtuig Reistijd vanaf 2:00 uur
Ticketprijs vanaf €54
Uitstoot vanaf 166 kg CO2

Op citytrip naar Nice

Nice is de perfecte stad om een paar dagen te bezoeken. De stad staat bekend om de prachtige stranden, historische gebouwen en bergachtige natuur in de omgeving. Nice is vanuit Nederland goed te bereiken met de trein en het vliegtuig. Het treinstation ligt op een steenworp afstand van het centrum en vanaf het vliegveld bereik je het centrum in 20 minuten rijden. Ben je opzoek naar informatie of je met de trein of het vliegtuig naar Nice wil gaan? Lees dan verder.

Met de trein of het vliegtuig

Je kunt natuurlijk op verschillende manieren naar Nice reizen. De trein en het vliegtuig hebbe beide zo zijn voor- en nadelen. Wil je weten hoeveel een trein- of vliegticket naar Nice gemiddeld kost, hoelang de reisduur is en hoeveel een reis uitstoot? Voor verschillende vertreklocaties in Nederland hebben we dit op een rijtje gezet.

Met de trein naar Nice

Als je met de trein vanaf Amsterdam Centraal station vertrekt, stap je 9:50 uur later uit in Nice. Onderweg heb je minimaal 1 overstap nodig, meestal in Parijs. Een ticket voor een enkele reis is te vinden vanaf €83. Tijdens deze treinreis is de uitstoot 24 kg CO2 per persoon.

Meer info over met de trein reizen naar Nice

Met het vliegtuig naar Nice

Vanaf Schiphol vlieg je naar Nice in 2:00 uur. Een vliegticket voor een enkele reis is te vinden vanaf €54. Tijdens deze vlucht is de uitstoot 166 kg CO2.
Meer info over met het vliegtuig reizen naar Nice

Vanaf Amsterdam is Nice goed te bereiken met de trein en het vliegtuig. Vanaf andere steden en luchthavens in Nederland is dat ook het geval. Naast Amsterdam hebben we ook voor Rotterdam, Utrecht, Groningen en Maastricht een overzicht gemaakt van de prijs, reistijd en CO2 uitstoot van een treinreis naar Nice.

StationPrijsReistijdOverstapUitstoot
Amsterdam€839:50 uur1x24 kg CO2
Rotterdam€809:05 uur1x24 kg CO2
Utrecht€899:55 uur2x23 kg CO2
Groningen€9211:40 uur2x24 kg CO2
Maastricht€9110:50 uur2x22 kg CO2
Enkele reis naar treinstation Nice Ville o.b.v. minimum prijs, reistijd en aantal overstappen

Behalve vanaf Schiphol kun je ook vanaf andere Nederlandse luchthavens naar Nice vliegen. Ook voor de luchthavens Rotterdam The Hague Airport, Eindhoven Airport, Groningen Eelde Airport en Maastricht Aachen Airport hebben we een overzicht gemaakt van de prijs, reistijd en CO2 uitstoot van een vliegreis naar Nice.

LuchthavenPrijsReistijdUitstoot
Schiphol€542:00 uur166 kg CO2
Rotterdam
Eindhoven€491:45 uur152 kg CO2
Groningen
Maastricht
Enkele reis naar luchthaven Nice Côte d’Azur Airport o.b.v. minimum prijs en reistijd

Naar Nice vanaf verschillende steden in Nederland

Vanaf Amsterdam kun je met de trein of het vliegtuig naar Nice reizen. Met de trein ben je 9 uur en 50 minuten onderweg, als je vanaf Schiphol op het vliegtuig stapt land je na 2 uur in Nice. Met de trein stap je 1 keer over, meestal in Parijs. Een treinticket is te koop vanaf €83 en een vliegticket kost €54, beide voor een enkele reis. Met de trein is de CO2 uitstoot 24 kg CO2 voor een enkele reis, met het vliegtuig is dat 166 kg CO2.

Wil je vanaf Rotterdam met de trein of het vliegtuig naar Nice reizen? Met de trein ben je 9 uur en 5 minuten onderweg en stap je 1 keer over, meestal in Parijs. Een treinticket voor een enkele reis is te koop vanaf €80. De CO2 uitstoot voor een enkele treinreis is 24 kg CO2. Er zijn geen directe vluchten van Rotterdam The Hague Airport naar Nice.

Vanaf Utrecht kun je met de trein naar Nice reizen. Met de trein ben je 9 uur en 55 minuten onderweg en stap je 2 keer over, bijvoorbeeld in Rotterdam en Parijs. Een treinticket is te koop vanaf €89 voor een enkele reis. Met de trein is de CO2 uitstoot 23 kg CO2.

Wil je vanaf Groningen met de trein of het vliegtuig naar Nice reizen? Met de trein ben je 11 uur en 40 minuten onderweg en stap je 2 keer over, bijvoorbeeld op het treinstation van Schiphol en Parijs. Een treinticket is te koop vanaf €92 voor een enkele reis. Met de trein is de CO2 uitstoot 24 kg CO2. Vanaf Groningen Eelde Airport zijn geen directe vluchten naar Nice.

Vanaf Maastricht kun je met de trein of het vliegtuig naar Nice reizen. Met de trein ben je 10 uur en 50 minuten onderweg en stap je onderweg 2 keer over, bijvoorbeeld in Aachen en Parijs. Vanaf Maastricht Aachen Airport zijn geen directe vluchten naar Nice. Als je vanaf Eindhoven Airport op het vliegtuig stapt, land je na 1 uur en 45 minuten in Nice. Een treinticket is te koop vanaf €91 en een vliegticket kost €49, beide voor een enkele reis. Met de trein is de CO2 uitstoot 22 kg CO2 voor een enkele reis, met het vliegtuig is dat 152 kg CO2.

Lees hier alle informatie die je nodig hebt over jouw treinreis naar Nice
Lees hier alles wat je wil weten over vliegen naar Nice

Ben je benieuwd hoe we de CO2-uitstoot berekenen, de snelste route bepalen of andere cijfers op deze pagina tot stand komen? Dit leggen we allemaal uit op deze pagina. We doen ons best om alle cijfers up-to-date te houden. Klopt er iets niet? Dan kun je ons dat laten weten door een berichtje te sturen.

Meer reisinformatie over Nice

Blogs

Ontdek Nice

Het klimaat van Nice

Met het vliegtuig naar Nice

Met de trein naar Nice