Ga naar de inhoud

Düsseldorf

Alles wat je wil weten over jouw reis naar Düsseldorf

Trein Reistijd vanaf 2:10 uur
Ticketprijs vanaf €20
Uitstoot vanaf 2 kg CO2
Vliegtuig Reistijd vanaf 0:45 uur
Ticketprijs vanaf €189
Uitstoot vanaf 59 kg CO2

Op citytrip naar Düsseldorf

Düsseldorf is de perfecte stad om een paar dagen te bezoeken. De stad staat bekend om zijn kunstzinnige en zakelijke uitstraling, vele parken langs de rivier en moderne gebouwen. Brugge is goed te bereiken met de trein en het vliegtuig. Het treinstation grenst aan het centrum van de stad. De luchthaven van Düsseldorf ligt op ongeveer 20 minuten rijden van het centrum. Ben je opzoek naar informatie of je met de trein of het vliegtuig naar Düsseldorf wil gaan? Lees dan verder.

Met de trein of het vliegtuig

Je kunt natuurlijk op verschillende manieren naar Düsseldorf reizen. De trein en het vliegtuig hebben beide zo zijn voor- en nadelen. Wil je weten hoeveel een trein- of vliegticket naar Düsseldorf gemiddeld kost, hoelang de reisduur is en hoeveel een reis uitstoot? Voor verschillende vertreklocaties in Nederland hebben we dit op een rijtje gezet.

Met de trein naar Düsseldorf

Als je met de trein vanaf Amsterdam Centraal station vertrekt, stap je 2:10 uur later uit in Düsseldorf. Onderweg heb je geen overstap nodig. Een ticket voor een enkele reis is te vinden vanaf €20. Tijdens deze treinreis is de uitstoot 2 kg CO2 per persoon.

Meer info over met de trein reizen naar Düsseldorf

Met het vliegtuig naar Düsseldorf

Vanaf Schiphol vlieg je naar Düsseldorf in 0:45 uur. Een vliegticket voor een enkele reis is te vinden vanaf €189. Tijdens deze vlucht is de uitstoot 59 kg CO2.
Meer info over met het vliegtuig reizen naar Düsseldorf

Vanaf Amsterdam is Düsseldorf goed te bereiken met de trein en het vliegtuig. Vanaf andere steden en luchthavens in Nederland is dat ook het geval. Naast Amsterdam hebben we ook voor Rotterdam, Utrecht, Groningen en Maastricht een overzicht gemaakt van de prijs, reistijd en CO2 uitstoot van een treinreis naar Düsseldorf.

StationPrijsReistijdOverstapUitstoot
Amsterdam€202:10 uur0x2 kg CO2
Rotterdam€202:30 uur1x2 kg CO2
Utrecht€201:45 uur0x1 kg CO2
Groningen€203:30 uur1x5 kg CO2
Maastricht€332:00 uur1x1 kg CO2
Enkele reis naar treinstation Düsseldorf Hauptbahnhof o.b.v. minimum prijs, reistijd en aantal overstappen

Vanuit Nederland zijn er alleen vluchten naar Düsseldorf vanaf Schiphol. Vanaf de andere Nederlandse luchthavens Rotterdam The Hague Airport, Eindhoven Airport, Groningen Eelde Airport en Maastricht Aachen Airport zijn geen directe vluchten naar Düsseldorf.

LuchthavenPrijsReistijdUitstoot
Schiphol€1890:45 uur59 kg CO2
Rotterdam
Eindhoven
Groningen
Maastricht
Enkele reis naar luchthaven Düsseldorf Airport o.b.v. minimum prijs en reistijd

Naar Düsseldorf vanaf verschillende steden in Nederland

Vanaf Amsterdam kun je met de trein of het vliegtuig naar Düsseldorf reizen. Met de trein ben je 2 uur en 10 minuten onderweg, als je vanaf Schiphol op het vliegtuig stapt land je na 45 minuten in Düsseldorf. Met de trein reis je rechtstreeks van Amsterdam naar Düsseldorf en hoef je onderweg niet over te stappen. Een treinticket is te koop vanaf €20 en een vliegticket kost €189, beide voor een enkele reis. Met de trein is de CO2 uitstoot 2 kg CO2 voor een enkele reis, met het vliegtuig is dat 59 kg CO2.

Wil je vanaf Rotterdam met de trein of het vliegtuig naar Düsseldorf reizen? Met de trein ben je 2 uur en 30 minuten onderweg en stap je 1 keer over, meestal in Utrecht. Een treinticket is te koop vanaf €20 en is de CO2 uitstoot 2 kg CO2 voor een enkele reis. Er zijn geen directe vluchten van Rotterdam The Hague Airport naar Düsseldorf.

Vanaf Utrecht kun je met de trein naar Düsseldorf reizen. Je bent er in 1 uur en 45 minuten en onderweg hoef je niet over te stappen. Een treinticket is te koop vanaf €20 voor een enkele reis. Met de trein is de CO2 uitstoot 1 kg CO2.

Wil je vanaf Groningen met de trein of het vliegtuig naar Düsseldorf reizen? Met de trein ben je 3 uur en 30 minuten onderweg. Onderweg stap je minimaal 1x over, bijvoorbeeld in Utrecht. Vanaf Groningen Eelde Airport zijn geen directe vluchten naar Düsseldorf. Een treinticket is te koop vanaf €20 en is de CO2 uitstoot 5 kg CO2 voor een enkele reis.

Vanaf Maastricht kun je met de trein naar Düsseldorf reizen. Met de trein ben je 2 uur onderweg en onderweg stap je 1x over, meestal op het station van Herzogenrath. Vanaf Maastricht Aachen Airport en Eindhoven Airport zijn geen directe vluchten naar Düsseldorf. Een treinticket is te koop vanaf €33 en is de CO2 uitstoot 1 kg CO2 voor een enkele reis.

Lees hier alle informatie die je nodig hebt over jouw treinreis naar Düsseldorf
Lees hier alles wat je wil weten over jouw vliegreis naar Düsseldorf

Ben je benieuwd hoe we de CO2-uitstoot berekenen, de snelste route bepalen of andere cijfers op deze pagina tot stand komen? Dit leggen we allemaal uit op deze pagina. We doen ons best om alle cijfers up-to-date te houden. Klopt er iets niet? Dan kun je ons dat laten weten door een berichtje te sturen.

Meer reisinformatie over Düsseldorf

Blogs

Ontdek Düsseldorf

Het klimaat van Düsseldorf

Met het vliegtuig naar Düsseldorf

Met de trein naar Düsseldorf